ליקציטים יותר,ניטרופילים פחות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

17/04/2013 | 15:37 | מאת: Irena

שלום רב, בתי בת 3 שנים קיבלה תוצאות בדיקה עם 2 ממדים טוסים בהרבה מנורמה: NEUT % 22 LYM % 65 כל יתר התוצאות רגילות בגד הנורמה כולל המגלובין.12.7. התברר שלפני שנתיים תוצאות של שני ממדים אלו היו אותו דבר בול. מה זה אומר? תודה מראש

שלום מדוע בוצעה הבדיקה? האם הילדה היתה חולה? והכי חשוב אני מבקש לקבל את הערך האבסולוטי של הנוטרופילים והלימפוציטים שזה (בניגוד לאחוז) הכי חשוב. רפואה שלמה דרור

18/04/2013 | 00:00 | מאת: Irena

בדיקת דם נעשתה בגלל שילדה התלוננה לפ]עם באי נוחותצ באזור חזה/מעיין וגם בזמן אחרון לא מרגישה טוב בנסיעות,יש לה בחילות. רפא בד אותה ולא מצא משהו לכן שלח לעשות בדיקות דם. לא יודעת ערך אבסולוטי,בתוצאות לא מופיע.

מנהל פורום בדיקות דם בילדים