בדיקות דם עקב צואה רכה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

08/04/2013 | 18:00 | מאת: חני

בת שנתיים עם צואה מאוד רכה לפעמים שלשולים כבר שנה תוצאות ספירת דם תקינות ובדיקות של הכבד שלוש יצאו אדומים CREATININE =0.21 GOT (AST)= 35 LDH =583 מה הסיבה.? תודה ויום טוב

שלום הבדיקות הנ"ל תקינות או גבוליות . אין בכך כל תשובה לבירור היציאות הרכות. האם נבדק צליאק? רפואה שלמה דרור

12/04/2013 | 14:37 | מאת: חני

ממתינים לתשובה של ציליאק. הרופא אמרה ש90 אחוז שאין לה כי ספירת דם יצאה תקינה איזה עוד בדיקות צריך לעשות או שפשוט לעזוב את זה? תודה ויום טוב

מנהל פורום בדיקות דם בילדים