נתוני כבד מדאיגים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

17/03/2013 | 00:21 | מאת: אליהו

היי, נתונים כלליים: בני בן שנה ושמונה חודשים. חיוני, בריא בד"כ.שיער מאוד דליל. בבדיקת דם מורחבת שביצענו על מנת לבדוק בעיה בבלוטת התריס (עקב השיער הדליל) נמצאו חריגות בALT ו- AST התוצאות יצאו מהתקן - 88 כל אחד מהם. GGT - 11 ביצענו 3 בדיקות דם בתקופה של חודש על מנת לעקוב על השינויים - בבדיקה השניה חלה ירידה ובשלישית שוב עליה. התוצאות שצורפו הן של הבדיקה האחרונה. נשללו בבדיקות הדבקות במחלת הנשיקה ובCMV. מאוד מאוד לחוצים. אלו עוד בדיקות עלינו לבצע? תודה.

שלום במבט ראשון נראה מאד לא מדאיג! במידה ויש עדין ספק ממליץ לפנות לרופא גסטרו ילדים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים