בדיקת דם חריגה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

05/03/2013 | 11:18 | מאת: אביה

שלום! ביצענו לבני בן ה-8 חודשים בדיקת דם ונמצאו ערכי GOT ו-GPT גבוהים פי 2 מהנורמה: (0-56) GOT יצא 116 (0-45) GPT יצא 93 זוהי בדיקת הדם השנייה שאנו עושים כי רצינו לבדוק האם התוצאה הראשונה הייתה חד פעמית (יצאו אותן תוצאות) אשמח לדעת מה המשמעות של התוצאות והאם יש צורך לבדוק זאת לעומק? תודה מראש

שלום כאשר מדובר בהפרעה חוזרת/מתמשכת בתפקודי הכבד יש מקום לבירור מעמיק יותר פנו ליעוץ ע"י רופא גסטרו ילדים רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים