ספירת דם היום - דחוף

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

18/01/2013 | 21:44 | מאת: סיון

שלום בתי בת השלוש וחצי אובחנה ב"טרם" ירושלים כסובלת בדלקת בדרכי השתן. קיבלה אנטיביוטיקה לוריד וביקשו לתת שוב אנטיביוטיקה רק למחרת: WBC=25.4 GRAN=19.9 אלו הם הערכים החריגים. אני מאוד מודאגת. יכולה לתת לה אנטיביוטיקה רק מחר. כרגע היא עם חום מאוד גבוה ולקחה אקמול. האם אני צריכה לפנות למיון או להמשיך עם האנטיביוטיקה מחר כרגיל.

סיוון שלום מדובר בספירה לבנה מאוד מוגברת כפי שמוצאים בזחום חידקי חריף. במידה וחום עדין לא חלף להערכתי יש צורך בטיפול אנטיביוטי דרך הוריד רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים