בדיקת דם לילדה בת 8.5 חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

17/12/2012 | 16:03 | מאת: משה

שלום רב. מדובר בילדה בת 8.5 חודשים. חולה לסירוגין בחודש האחרון (דלקות אוזניים, עיניים, חום, נזלת וכו'). ספירת דם: Hematocrit 33.6 Lymphocytes % 41.2. Lymphocytes # 3.03 Monocytes % 20. Monocytes # 1.47 Eosinophils # 0.04 כל שאר הבדיקות תקינות. הבדיקות בוצעו בזמן שהילדה היתה חולה. באופן כללי, מעבר לחודש האחרון הילדה בריאה. תודה.

שלום הבדיקות סבירות לגיל זה בילדה חולה ממליץ לחזור על ספירת דם סביב גיל שנה

מנהל פורום בדיקות דם בילדים