רמת תאי דם אדומים גבוהה ואאוזינופיליה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

26/09/2012 | 20:07 | מאת: מירב

שלום ד"ר לוין, בני סובר מבחילות בערך כחודש כאשר גם מקיא מידי פעם. בבדיקת דם אאוזינופיליה 1.19 אבסולוט(ערך נורמל מקסימלי 0.6 ) ותאים אדומים 5.77,(נורמה מקסימלית 5.3 ).לימפוציטים מעט נמוכים אאוזינופילי באחוזים 15% (ערך נורמה מקסימלי 5 אחוזים) בנוסף שלילי לפרזיטים, תולעים, שיגלה וסלמונלה בבדיקת צואה ושלילי לתרבית שתן מה דעתך? תודה!

26/09/2012 | 20:13 | מאת: מירב

שכחתי לומר, הילד בן 7, וסובל בחודש האחרון מלבד הבחילה גם מתופעות אלרגיות שונות כמו גרד בעיניים.

שלום יתכן והמצב קשור לאלרגיה? ממליץ לפנות ליעוץ המטולוג ילדים (המצב אינו דחוף/בהול/מפחיד...) רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים