בדיקות דם לילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

30/08/2012 | 09:48 | מאת: אולגה

שלום רב, במשך מס' ימים הילד סבל מצליעה ואפילו מהעובדה שלא יכל לדרוך על הרגל בכלל. בבדיקות הדם ישנן מס' תוצאות חורגות: ESR 1 hour | mm/hr *36 (0 -10 ) MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/celI *24.6 (26 - 32 Neutrophils % | % | *34.3 (40 - 60 Lymphocytes % | % | (33 - 48 ) *52.5 אודה לקבלת הסבר לתוצאות. אני מאוד מוטרדת. בתודה מראש

שלום ראשית צליעה או סרוב לדרוך הינו סימפטום משמעותי מאד המחייב בירור מלא לגבי ספירת דם שלחי את כל התשובה ואשמח להתיחס רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים