בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

19/03/2012 | 22:09 | מאת: רוני

My 10 yr old daughter has been having long term stomach aches and signs of weakness for a while. The doctor decided to do full blood works and other lab tests. We received the following positive results: Helico Pylori Ag Stool is positive and we also noticed that the Streptolysin 0 (ASLT) Ab was rated 194.6 and the highest range should have been 150. Also her Lymphocytes were also high and out of range. Is there any connection between the all these factors? Thank you

רוני שלום אני עונה בעברית כיוון שזה שפת הפורום הזה שמיועד לכל הקבל הישראלי... יתכנו סיבות רבות לכאבי בטן מבין הממצאים שאת מדווח עליהם הממצא החשוב ביותר הוא נוכחות הליקובקטר בצואה ממצא אשר יכול להסביר את כל התמונה. ממליץ לפנות ליעוץ רופא גסטרו ילדים רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים