ספירת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

24/02/2012 | 19:18 | מאת: לידיה

שלום, עשינו ספירת דם לילדה בת שנתיים אחרי כמה פעמים שעלה לחום ליום - יומיים ועיייפות תמידית. אחרי שקיבלנו תוצאות היינו עצל הרופא שלה והיא שחררה אותנה בטענה שהכל בסדר. למוחורת אחרי כמה שעות בגן עלה לה חום שוב ל-40 . חזרנו הביתה וישנה מ-11 עד 20 . האם אפשר לקבל עצה מה לעשות ? WBC -16.2 Neutrophilis 68.2% Lymphocytes 20.9% Myelocytes - 0.7% תודה

ספירת הדם מתאימה לזיהום קל. אולי חידקי??? בלתי אפשרי לתת עצה במקרה שכזה בלי לבדוק את הילדה רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים