ספירת דם גיל שנה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

12/01/2012 | 11:56 | מאת: ריקי

ביצעתי לבתי ספירת דם של גיל שנה.היו 4 פרמטרים החורגים מהנורמה: RBC 4.19 HB 11.2 HCT 35 LYMP 4.4 האם הערכים תקינים? התייעצתי עם רופא הילדים שלנו לגבי ההמוגלובין והוא אמר שבגיל הזה 11.2 לא נחשב לחוסר ברזל ולא צריך להמשיך לתת טיפות ברזל. ברצוני לקבל חוות דעת נוספת כי נראה לי שזה לא נכון תודה,

ריקי שלום! השאלה שלך חשובה מאד ונשאלת פעמים רבות לאחר ביצוע ספירת דם בגיל שנה. בכדי לענות באופן מיקצועי ורציני אבקש לקבל מעט על הרקע הרפואי של הילדה, האם קיבלה טיפול מונע בברזל ואת כל פרטי ספירת הדם לא רק את התוצאות החריגות. ממתין לתשובתך רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים