AST ?GOT?

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

22/12/2011 | 16:15 | מאת: מרינה

ד"ר לוין שלום, בתי בת ה3.5 עשתה בדיקת דם ויצא לה ערך גבוה של AST 38 (כל השאר יצא תקין) היא סובלת מכאבי בטן בעיקר בלילות וירדה 800 גרם ב-3 חודשים כמו כן יש לה שלשולים מכל הבדיקות הרפואיות שעשו לה לא מצאו סיבה, האם יש קשר בין תוצאות הבדיקה לבין הכאבים

שלום! ערך של AST 38 הינו חריגה קלה מהנורמה ואיני חושב שתוצאה זו מקדמת מבחינה אבחנתית. לגבי התלונות של הילדה: כאבי בטן ,ירידה במשקל ושילשולים המלצתי לפנות ליעוץ מקצועי ע"י רופא גסטרו ילדים. רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים