בן 5 תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

15/12/2011 | 08:29 | מאת: נירה

שלום, אשמח לחוות דעת נוספת לגבי תוצאות בדיקת הדם של הבן שלי, בן 5. הבנתי שהערכים/הטווח שונה מזה של מבוגרים ולא מצאתי בשום מקום את הטווח של הילדים. יש לו כמה ערכים מחוץ לטווח, הרופא שלו טוען שהם בטווח של הילדים והייתי שמחה לשמוע חוות דעת נוספת, תודה HYPO% 7.3% MICRO% 5/1% NEUT% 62.5% LYM% 26.8 RBC 5.47M/UL MCV 75.2fL MCH 23.3pg MCHC 31.0 g/dL ESR 27mm igm 217 mg/dL CREATININE 0.32mg/dL כל יתר המדדים היו בטווח (כולל B12 וברזל) תודה

נירה שלום! במבט חלקי על הבדיקות הן תקינות לגיל 5. אשמח לקבל את כל תוצאות הבדיקות כולל התקינות להתיחסות מעמיקה יותר! מדוע בוצעו הבדיקות? מה הרקע הרפואי של הילד! רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים