בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

14/12/2011 | 12:24 | מאת: אמא

אשמח לקבל את חוות דעתך על בדיקת הדם של ביתי בת ה8 חודשים שנעשתה עקב אי שקט מתמשך מאוד ובעיות שינה: (אלו הן התוצאות החריגות שמסומנות שלא בטווח הנורמה): HCT 32 NUT% 23.5 LUC% 5.2 LUC abs 0.6 MICRO% 11.5 עוד אציין כי נעשתה גם בדיקת שתן שיצאה שלילית- תקינה אך בבדיקת השתן שנעשתה במרפאה ע"י סטיק נמצאוכדוריות לבנות-לויקוציטים תודה רבה!!

שלום ! שלחי לי בבקשה את כל פרטי הספירה בכדי שאוכל לקבל את התמונה השלמה. ממתין לתשובתך רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים