בדיקת דם גיל שנה....

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

18/02/2024 | 21:43 | מאת: בתאל

שלום, ביתי עשתה ספירת דם של גיל שנה . התקבלו תוצאות תקינות בכל המדדים חוץ מכמה חריגות קטנות Rdw-15.1 נויטרופילים -54.9 אאוזונפילים- 4.1 המוגלובין תקין 11.7, לדברי הרופאה רק להמשיך ברזל עד גיל שנה וחצי. אשמח לחוות דעת האם הממדים האלה אכן שייכים לברזל

שלום לא , שינויים בתאים הלבנים כולל באיאוזונופילים אינם קשורים למשק הברזל דרור

25/02/2024 | 09:32 | מאת: בתאל

תודה על המענה, האם אתה חושב שצריך לבדוק את זה עם רופא נוסף? או שהחריגות לא משמעותיות?

מנהל פורום בדיקות דם בילדים