לימפוציטים נמוכים בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

28/01/2024 | 12:58 | מאת: יעל

שלום רב ד״ר, בתי בת 2.9 סבלה מהקאות מרובות ואושפזה ליממה בשל כך. בבדיקות הדם נדגמו לימפוציטים 14% (ערך שלהבנתי הצנועה נמוך מאד ביחס לנורמה), אינני רואה בתוצאות את הabs של הלימפוציטים. הneut abs 19.8 והneut% 77%. הרופאים סברו שזה כתוצאה מההקאות המרובות. אני מאד מוטרדת ממשמעויות נוספות שעשויות להוביל לערכים אלה, אודה לדעתך. בברכה.

שלום את צודקת מאד והערך האבסולוטי הוא החשוב ולא האחוז היחסי כמו בן ברור שבזמן מחלה/ סטרס/דלקת בגוף האיזונים הם שונים ויכול להיות ריבוי של נוטרופילים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים