ספירת דם לתינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

18/01/2024 | 16:00 | מאת: מיכאל

היי תינוק יונק בן 3 חודשים עשה קקי אחריי 16 יום (בכללי עושה אחת לשבוע) והייתה שקילה שבה הוא לא עלה מספיק במשקל (עכשיו התייצב על העקומה כבר 3 שקילות) לכן נשלחנו לספירת דם אחוז לימפוציטים - אחוז גבוה מהנורמה 73.9 Neutrophils - 13.8 אחוז נמוך מהנורמה רקטיק המוגלובין 28 (נמוך מהנורמה) האם תקין ?

שלום ספירת הדם לא מקדמת בבירור של עצירות / בעיה ביציאות הנורמות בגיל 3 חודשים שונות מהרגיל וכדאי שרופא ילדים יבחן אותם חשוב להדגיש שהמספר המוחלטת של התאים חשוב יותר מהאחוז היחסי. בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים