כדוריות דם לבנות נמוכות מאוד

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

17/12/2023 | 11:29 | מאת: אמא מודאגת

שלום, הבן שלי בן 11 חודשים עם חום 38.4 כבר שלושה ימים. סיים לפני כחודש טיפול באנטיביוטיקה ועכשיו צריך להתחיל שוב (עקב דלקת אוזניים חוזרת). בוצע בדיקת דם תוך כדי מחלת החום ויצא כי כדוריות הדם לבנות יצאו 2.77- נמוך מאוד. כמה אני צריכה לדאוג ? הרופאה לא נמצאת עכשיו שלושה ימים ואני על קוצים- לא אוכלת ובקושי מתפקדת

17/12/2023 | 11:38 | מאת: אמא מודאגת

פירוט החריגות הנוספות: RDW-CV - 16.2 Lymphocytes- 1.2

שלום וברכה מאד חשוב לנסות להבין מה קדם למה האם עקב המחלה(הויריאלית?) יש ירידה בספירות הדם (תןפעה שכיחה וחולפת) או שמדובר בספירה נמוכה ומשנית לכך יד נטייה לזיהומים . ממליץ לחזור על הספירה ובצידה ועדין נמוך לפנות ליעוץ המטולוגי דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים