ספירת דם חוזרת לבני בן שבע ועשרה חוגשים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

10/10/2023 | 15:43 | מאת: לי

שלום. לפני כחודשיים בני בן שבע ועשרה חודשים עשה בדיקת דם בשל עצירויות וכדי לשלול צליאק(נשלל). כבר אז היו ערכים נמוכים של תאים/כדוריות לבנות והיום חזרנו על הבדיקה. תוצאות שלא בטווח- Wbc - 3.8 Neut- 38 Lym- 36.9 Mono-10.2 Luc-4.9 הערך לפני חודשיים היה 0 Lym - 1.4 מודאגת מאוד. כיצד ואצל איזה רופא צריך להמשיך ברור? המטולוג? תודה.

שלום לא מאד מדאיג אבל בהחלט יש מקום לבירור המטולוגי פנו להמטולוג ילדים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים