נויטרופילים נמוכים לתינוקת

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

28/09/2023 | 09:28 | מאת: בר

תינוקת בת חודשיים מקבלת צפוויט למניעה של זיהומים בדרכי השתן מהלידה. בדיקת דם מלפני שבוע מראה נויטרופילים נמוכים, יכול להיות כתוצאה מהאנטיביוטיקה? אחוז נויטרופילים 10.1% כמות 0.5 k/micl בלידה הערכים היו תקינים. היא הייתה גם 3 ימים אחרי חיסון גיל חודשיים. תודה רבה

05/10/2023 | 13:48 | מאת: בר

בבדיקה נוספת היום הרמה עלתה ל0.7, אשמח לדעת מה המשמעות. תודה רבה.

ערך של 500 נוטרופילים הוא ערך נמוך אשר מחייב יעוץ של המטולוג בהחלט יתכנו הסברים אשר רמוזים בשאלה שלך כמו: תגובה לחיסון? תגובה לתרופה? רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים