בדיקת ch 50 נמוכה אצל תינוקת בת שנה וחודש

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

03/09/2023 | 15:24 | מאת: מאור

הילדה שלי בת שנה וחודש התאשפזה לפני חודש וחצי עקב פרכוסים כרגע מטופלת במוקסיפן וקפרה בזמן האישפוז עשינו בדיקת ch 50 שיצאה נמוכה עשינו בדיקה חוזרת וכרגע מחכים לתשובות במרפאה אימנולוגית אמרו לנו שכרגע אין תשובות אבל יתכן שבמידה והתשובות יצאו שליליות הילדה תצטרך להיות מטופלת במוקסיפן כל החיים. השאלה שלי מה הסיכון בch 50 נמוך? והאם זה יכול להסתדר במשך הזמן? ומהי השכיחות של זה?

שלום הכוונה היא לבעיה במערכת המשלים בעיה שצריך יותר לדייק ובתאם לקבוע את תוכנית הטיפול והמעקב רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים