צלליות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

17/08/2023 | 10:01 | מאת: שלומית

שלום דוקטור לבת שלי ממש כמעט בת שנתיים ב״ה יש כבר מעל שנה סוג של צלליות מתחת לעיניין לפעמים זה בולט פחות לפעמים יותר ממש סוג של התרגלנו לזה ולפני שבועיים נתקלתי בכתבה על נויבפלסטורמה ומאז אני קצת הרבה בחרדות .. ובאמת הסתכלתי בתמונות אחורה וזה הופיע סביב גיל 9-10 חודשים פשוט נראה קצת בולט בזמן האחרון עשינו לה בדיקות דם לפני חודשיים כי היה נראה שמשהו הציק לה ‏ בבטן באיזור הפופיק ללא שום תלונה אחרת וכרגע אין לה כבר את התלונה הזאת בכל אופן הבדיקות החריגות היו רק eosinophils % - 8.9 eosinophils k/ul- 0.87 Ldh- 316 AST- 39 חוץ מזה תרבית שתן תרביות צואה תקינות ציליאק אין לה עשינו שוב לפני יומיים לראות שוב את המדדים האלה. eosinophils% -8.8 eosinophils k/ul- 0.79 Ldh-נפסל המוליטי AST- מפסל המוליטי אציין בנוסף שהיא ב״ה אוכלת רגיל עולה במשקל יפה עלתה בחצי שנה האחרונה מעל קילו וחצי ישנה רגיל ה יש אולטרסאונד בטן שבוע הבא

17/08/2023 | 10:05 | מאת: שלומית

שכחתי להוסיף וזה נשלח שגם לאבא שלה יש אזונופילים מאוד גבוהים כפול ממנה + ויש לו אלרגיות למלא דברים .. וגם היה לה המוגלובין נמוך - 9 וקצת שגילינו רק בגיל שנה והבאתי תוספים ובבדיקה לפני חודשיים זה כבר היה תקין השאלה אם לעשות בירור נוסף תודה רבה !

22/08/2023 | 02:01 | מאת: שלומית

מוסיפה כמה תוצאות שאולי חשובות /קשורות לפני חודשיים פריטין - 8.13 המוגלובין - 11.5 Iron- 90 ולפני שבוע - פריטין לא נבדק שוב המוגלובין - 12.5 Iron - 99

שלום בנוירובלסטומה אין צלליות מתחת לעיניים יש ממש שיתפי דם משמעותיים נדמה לי שזה לא המצב אצלכם רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים