תוצאה חריגה כדוריות דם לבנות תינוקת בת 11 חוד

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

06/07/2023 | 12:05 | מאת: יעל

בתי בת 11 חודשים סובלת 6 ימים מחום. היו הפוגות בחום של 24 שעות ואז חוזר חלילה. לעיתים מתלווה לחום שלשול. הילדה חלשה וללא תיאבון. בבדיקת רופא לא נראה ממה נובע החום והפנו אותנו לספירת דם שיצאה חריגה מהנורמה: WBC 20 10*3/micl Neutrophils 57% Lymphocytes 31.4% Neutrophils 11.4 10*3/micl Monocytes 1.98 10*3/micl Eosinophils 0.18 10*3/micl בהמלצת הרופא התחלנו טיפול במוקסיפן הרופא אמר שהוא לא יודע אם זה יעזור כי הוא לא רואה ממה הזיהום. וככל הנראה זהו זיהום סמוי. נותרתי מודאגת, ממה יכולים לנבוע הערכים הגבוהים הללו? והאם מוקסיפן יעזור?

שלום מצטער אבל זו שאלה כללית מדי שלא ניתן באמת לענות עליה בפורום כזה הילדה זקוק למעקב רפואי צמוד ובהתאם תבינו מה הסיבה לחום דרור

10/07/2023 | 16:07 | מאת: יעל

תודה על המענה. מעדכנת שכרגע תחת טיפול מוקסיפן הילדה ללא חום. על איזה בדיקות אתה ממליץ?

מנהל פורום בדיקות דם בילדים