טפיל וכדורויות דם לבנות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

18/06/2023 | 17:24 | מאת: אמא מודאגת

לשאלה הקודמת שלי חזרנו על בדיקת הדם שוב יצא wbc 3.8 Neut 1.4 הטיפל שנמצא בצואה Blastocystis spp PCR האם יש קשר גם בחודש ינואר היו תוצאות באותו טווח וגם היה הטפיל הזה קבענו תור להמטלוגיה אשמח לחוות דעת כל התוצאות האחרות תקינות בנורמה האם זה מרגיע בגלל אק שורה מכדוריות דם לבנות מחוץ לנורמה ושהאר בסדר אני לחוצה מאוד הילד בן 14 כדורגלן תודה

שלום מצטער על האיחור בתשובה אבל הייתי בכנס בחול אין שום קשר לטפיל כזה וחשוב שתגיעו לבירור המטולוגי בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים