Cpk , LDH, GOT גבוהים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

28/06/2022 | 18:27 | מאת: בדיקות דם לא תקינות

שלום . ילד בן 4,5 שנים בבדיקות מינואר LDH-649 ( בחודש מאי שנה שעברה מעל 700 איך היה חולה)CPK-תקין ,GOT -46. בחודש מאי השנה LDH - 557, CPK-222, GOT-45, בדיקה לא המוליטית. רטיקולוציטים תקין . ATL -תקין כל הזמן . צריך להוסיף שילד התחיל בחודש מאי חוג ספורט פעמיים בשבוע , תוספת לחוג ספורט בגן ,גם פעמיים בשבוע.

28/06/2022 | 23:53 | מאת: RE: Cpk , LDH, GOT גבוהים

רוצה עוד להסיף שיש לו אנמיה חוסר ברזל. פריטין היה 2.2, המוגלובין 10, טרנספרין גבוה. אחרי 3.5 חודשים של טיפול ברזל , המוגלובין 13, פריטין 4,2 טרנספרין תקין .

שלוםן יש צורך להעריך האם מקור האנזימים המוגברים הם מהכבד או ממקור אחר לא ניתן לבצע זאת בתשובה כזו באינטרנט , פנו לרופא הילדים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים