תוצאות בדיקות דם לילד בן 4

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

30/12/2021 | 15:15 | מאת: נועה

בן 4, היה עם חום שישה ימים שאובחן כויראלי, בשילוב עם צינון חזק ושיעול. עשה בדיקות דם היום אחרי בערך יממה ללא חום אך עם שיעול חזק. להלן התוצאות, בנוסף נשלח לצילום ריאות שיצא תקין. Wbc - 4.2 Hb- 12.2 Plt - 252 Hct - 3.72 Mpv - 12.3 Neut.abs- 0.7 Rbc - 4.81 Lymp.abs - 2.83 Mcv- 77.3 neut - 16.7% לפי הגרפים אני רואה שהערך של ה-wbc וה neut.abs נמוכים מהנורמה. מה דעתך על התוצאות? תודה

נכון מאד ערכי הספירה הלבנה נמוכים, זה בהחלט יכול להיות בזמן זיהום חשוב לחזור על הבדיקה שכל מחלת החום תחלוף הרבה בריאות דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים