ערכים גבוהים בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

07/12/2021 | 12:01 | מאת: טל

שלום, בדיקות דם לילד בן 12. האם בעייתי? Urea (B ) 39 ALKP-Alkaline Phosphatase 502 WBC-Leucocytes 4.2 WBC-Leucocytes 4.16 Hematocrit 36.9 MCV-Mean Cell Volume 89 Neutrophils% 28.6 Lymphocytes 54.7 Eosinophils 6.8 Neutrophils # 1.21 Thyroid Peroxidase Ab קטן מ 28

שלום לטעמי יש פה ערכים מעט נמוכים בעיקר בספירה הלבנה ובספירת הנוטרופילים מדובר על ערך לא תקין אך חשוב להבין מדוע בוצעה הבדיקה והאם הילד היה חולה באותו הזמן בריאות דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים