טסיות בילדה בת 5.5...

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

30/11/2021 | 14:05 | מאת: שירז

היי, הילדה שלי בת 5.5 מתלוננת הרבה על כאבי בטן (אנחנו חושדים שזה יותר רגשי) אז רצינו לשלול מש ו פיזיולוגי. נשלחנו לבדיקות דם, הטסיות שלה יצאו plt=535. הברזל שלה תקין. היא מחלימה מקורונה (סוף אוגוסט) אך לא היו לה שום תסמינים. האם זה מדאיג?

שלום מדובר בערך מוגבר , ערך כזה אינו מדאיג אבל בהחלט מחייב בירור בכדי שנבין מה הסיבה לכך יתכנו סיפות רבות החלט מחסר ברזל ותגובה לדלקת לסיבות רבות אחרות בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים