שאלה לגבי קרישת דם בדעקה ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

29/07/2021 | 21:23 | מאת: א

שלום רב דר יודעת שזה לילדים אבל לא מצאתי פורום לבדיקןת מבוגרים רק שאלה בבקשה בת 49 יש לי לעבור בדיקות דם פי טי ופי טי טי קרישת דם קראתי שצריך לשאול אם זה בסדרלעשות שאני לוקחת ויט די כל יום ופעם בחודש כדור אחד בי 12תודה מראש

שלום יש משמעות רבה לתוספי מזון במחיוחד כאילו המכילים ויטמיןK לגבי ויטמין D שאת לוןקחת אין בעיה דרור

04/08/2021 | 08:30 | מאת: א

תודה דר רק השאלה לגבי ויט בי 12 האם יש בו k ,או שבסדר?לוקחת פעם בחודש ,לקחתי פעם אחרונה לפני שבועיים. ולוקחת גם כדור לקסין טבעי לעצירות קשהשיש לי פעםביומיים כתוב עליו רק פירות טבעיים אין דרך לדעת אם יש בו k הם לא עונים בחברה אבל יש בו עוד מרכיבים כי אני יודעת שיש בו נחושת למשל כי זה בררתי שהתגלה אצלי קצת נחושת מוגברת עברתי ברטר ותקין,אבל הם לא יענו לי לכן מאד מודאגת מה לעשות עם הבדיקוצ קרישה שלא יצאו בלתי אמינות בשל כך אשמח מאד אם תאמר לי לגבי הבי 12לפחות כי לא השבת לי על כך ואם יודע לגבי הלקסין הטבעי מה לעשות.תודה מראש דר.

04/08/2021 | 18:12 | מאת: א

למעלה עברתי ברור לגבי הנחושת** מבקשת תשובתך לגבי הבי 12 אם מכיל k כמה זמן עלי לחכות מאז לקיחת האחרון ומה עושים עם הלקסין הטבעי שמכיל פירות יבשים וצמחים כמה ימים לא לקחת לדעתך במידה ויש בו ויט k?ממש לא יודעת מה עושים היות וחייבת אוצו פעם בשלטשה ימים להתפנות אבל אנסה אם יש פרק זמן ארוך יותר לדעתך.בנוסף לוקחת.פמוטידין כל יום 20מג.ואלתריפתן תרימה כדור מגרנה ביום התקף.אודה על מענה לגבי הכל כמה זמן המתנה כדי שהבדיקות יהיו אמינות.תודה רבה מראש דר דרור

29/08/2023 | 21:13 | מאת: א

שלום דר בעבר פה השבת לי שיש משמעות לויט קיי האם התכוונת משמעות לפני בדיקת קרישה או שמא הויט קיי משפיע בכללי לא טוב?והאם הוא קיים בבי 12 ששאלתי לגביו? אשמח להסבר כי לא הבנתי

מנהל פורום בדיקות דם בילדים