היי דוקטור שלום וברכה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

31/05/2021 | 15:07 | מאת: דנה

היי דוקטור! קודם כל חייבת לציין פורום נהדר ! הבן שלי בן 9 חודשים לפני חודש היה לו חום ממושך כשבוע ולאחר הפוגה של עשרה ימים חזר לו החום ונעשו לו בדיקות דם אשר הראו וירוס ובנוסף לקחו לו בדיקות דם של ביוכימיה הערכים היו תיקנים חוץ מכמה שלא הבנתי אותם Globulin 2 Ast(got( 68 Blirubin total 0.24 Bilirubin inderect 0.16 והספירת דם של היום האם אחוז הנוטרפילים נמוך? ובלי פוליטיים גבוהה? בבדיקה לפני כמה ימים היה לו 41 חייבת לציין שכרגע אין חום ומרגיש מצויין. האם זה חיידקי? מה אומרות התשובות? אלו התוצאות WBC 13.9 Neut% 28.8 Neut abs 4 Lym%61 Lymp abs 8.5 Luc%2.7 Mono 4.6% Mono abc 0.63 Eos% 0.3 Eos abc 0.3 Babso 0.5% Babso abc 0.1 Rbc 4.8 Hb 13 Mcv78 Mch 26 Mchc 34 Rdw 13.9 Plt 233 Mpv 10.6 Luc abs 0.38 Hct38

שלום שמח מאד שהפורום מוצלח ומסייע לגבי השאלות שלך מספר הנוטרופילים המוחלט (במספר האבסולוטי )תקין תקין ולכן אין שום שאלה בבדיקות הדם האחרות יש אולי רמה מעט מוגבר של GOT בהחלט יתכן בזמן מחלה ויראלית הרבה בריאות דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים