בדיקות דם לתינוקת בגיל 9 חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

10/03/2021 | 14:54 | מאת: צום לתינוקת

שלום ד ר לוין. הבת שלי בת 9 חודשים צריכה לעשות מספר בדיקות דם - ספירת דם, כימיה מלאה לרבות אנזימי כבד, תפקודי כליות, אלקטרוליטים, CPK, ויטמינים- A D B1 B12, חומצה פולית, תפקודי תריס. האם יש צורך בצום? במרפאה אמרו לי 8 שעות ומותר מים, אך מדובר בתינוקת שעדיין יונקת יהיה לי קשה מאוד. יש אפשרות אחרת? תודה רבה, עדי.

שלום מלבד רמת גלוקוז ושומני הדם(שאני מניח שבכלל לא רוצים לבדוק ) אין כלל צורך בצום ברור שלדרוש צום 8 שעות מתינוקת זה הזוי בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים