ת.כבד גבוהים, ירידה בWBC וב HB בבדיקות השונות תוך שבוע הפרש

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

31/01/2021 | 06:46 | מאת: יפעת

אנא , ראה בבקשה תשובות המעבדה של ביתי בת ה16 , בבדיקות שיגרתיות נימצאו התוצאות הללו. מה שמטריד אותי במיוחד זה: תפקודי כבד גבוהים( למרות שבבדיקה חוזרת יש מגמת ירידה)+ המוגלובין ו WBC שירדו תוך שבוע בבדיקה החוזרת. אנא עזרתך, מוטרדת מאוד

שלום אני לא יכול לראות קבצים מצורפים במידה ומה שאת כותבת בכותרת הוא נכון ויש ירידה ב2 שורות דם זה מחיב מעקב ואולי אף בירור המטולוגי ממש. אשמח שתכתבי את תוצאות הספירה האחרונה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים