אי תקינות בדיקות דם - ילדה בת שנה ושמונה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

28/11/2019 | 11:40 | מאת: אלכס

שלום ד"ר לוין.הילדונת שלנו בת שנה ושמונה. נולדה בלידה רגילה ובריאה בד"כ. לאחר חום של כיומיים בוצעה בדיקת דם. המדדים הלא התקינים הינם: Myelocytes % confirm 0.7 Neutrophils % confirm 49.6 Lymphocytes % confirm 38.1 Monocyctes # 2.2 Eosinophils # 0.17 Monocyctes % 15.6 האם יש סיבה לדאגה? תודה רבה, הורים מודאגים בכל מקרה

שלום הבדיקה מתאימה לילד לאחר/ בזמן מחלת חום אולי מחשיד קצת לזיהום ויראלי. במידה ושאר הספירה תקינה הרי אין מקום לדאגה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים