חריגות לספירת דם לילד בן שנה....

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

04/12/2018 | 16:38 | מאת: מישהי

אני ממש מודאגת. ראיתי היום שישנם 5 חריגות לבן שלי אחרי הספירת דם. RDW-red cell Distri.Width 15.6 Plateles 499 Lymphocytes 60.8 Monocytes 1.21 Eosinophils 0.13 האם יש מקום לדאגה? יש לי תור בעוד יומיים לפענוח ואני פשוט חסרת סבלנות תודה מראש !

שלום אני יוצא מתוך הנחה שמדובר בספירה בשגרה ולא בזמן חולי הספירה היא תקינה או כמעט תקינה בעיקר טסיות מעט מוגברות הכל מקרנ לא נתון אשר אמור להיות מלחיץ . רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים