בדיקות דם עם ערכים גבוהים ונמוכים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

17/07/2018 | 19:41 | מאת: שרית

שלום לך. בני בן 11סובל נדלקת פרקים כבר כמה שנים ומטופל בחודשים האחרונים ביומרה עד עכשיו הבדיקות דם היו דיי תקינות עכשיו עשינו בדיקות וחלק מהתוצאות הגיעו חלקם נמוכים מאוד וחלקם גבוהים אשמח לדעת מה זה אומר עד שנגיע לרופא eosinopils% 15.6 eosinophils# 1.2 neutrophils 23.2 שאר המדדים חלקם גבוהים וחלקם נמוכים אך לא בהרבה מהנורמה ( פחות מדאיג).

זה יהיה לא מקצועי ולא אחראי לתת יעוץ לגבי ילד עם בעיה רפואית כרונית מורכבת בצורה שכזו חשוב שהיעוצים יהיו בהובלה של הרומטולוג שלכם רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים