איזה בדיקות דם צריך לעשות לילד שממעיט מאוד באכילה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

22/04/2017 | 22:21 | מאת: בני בן 5.5 שנים, זה מספר חודשים לועס את האוכל ויורק החוצה וכשבולע מתחיל לכייח בגרון עד מצב שבא לו להקיא

ערב טוב לצוות הרפואי בני בן 5.5 שוקל 17.5 קילו גובה 1.10. עלה 900 גרם בתקופה של שנה. שנה שעברה היה באחוזון 43 לפני שבוע רופא הילדים בדק ואמר שהוא באחוזון 25. עברתי 2 רופאי ילדים ושניהם אומרים שכל עוד הילד לא הגיע לאחוזון 3 אין מה לדאוג. אני דואגת!!!!!! הוא לא אוכל כלום ממש כלום חוץ מבמבה, המון קטשופ ומיץ אפרסק. איזה בדיקות הייד צריך לעשות בכדי למצוא מה הבעיה מה חסר לו בגוף שהוא אוכל המון קטשופ הגענו למצב שאני יושבת להאכיל אותו הוא לועס המון זמן ולבסוף יורק החוצה. בבקשה- אני מפחדת להגיע למצב שכבר יהיה קשה להחזיר אותו למוטב....

שלום ילד שלועס ויורק החוצה הוא ילד עם הפרעת אכילה ממליץ לפנות למרפאת ילדים שעוסקת בכך(יש כאלו בכמה מבתי החולים הגדולים לילדים) ואכן האתגר הוא לטפל בזה בהמצב ניתן להשפעה ולפני שמתקבעת הפרעה משמעותית בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים