תוצאות ספירת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

19/11/2015 | 13:06 | מאת: אתי

שלום בני בן השנתיים סובל מחום עולה ויורד כבר 4 ימים. כמן כן יומיים מהם היו מלווים בשלשולים בבדיקה אצל הרופא גרון אוזניים וריאות נקיים אך תוצאות בדיקות הדם קצת חריגות monocytes 1.45 neutrophils%confirm 34.2 band 7.2 אודה על עזרה בפענוח התוצאות הנ"ל כל שאר הבדיקות תקינות

שלום לצערי לא קיבלתי את כל ספירת הדם בתאום המבדלת של התאים הלבנים יש מספר מונוציטים מעט מוגבר כפי שיכול להיות במצבי זיהום /דלקת רבים לא ניתן מנתון זה לקבוע אבחנה . רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים