שאלה חשובה !!!

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

11/11/2012 | 16:53 | מאת: חושבת

בעקבות מסר שקיבלתי שטוען שמחצית מתהליכי הפונדקאות מסתיימים ללא קליטה או תינוק .. שאחת הסיבות זה עוברים לא איכותיים אני חייבת לשאול האם זה נכון ?? והאם הוועדה לא בודקת את הזוג על איכות העוברים שלהם ואז הם מקבלים אישור ??? נראה לי תמוה שוועדה לא תבדוק זאת או שתאשר זוג עם עוברים לא טובים .הרי זה הבסיס אני חושבת שכמו שבודקים אותנו הפונדקאיות בככ דקדקנות ובצדק ..מן הראוי שאת ההורים גם לפחות בעניין העוברים .

ראשית המסר שקיבלת איננו נכון ולא נכון שמחצית מהתהליכים שמתנהלים אינם מצליחים. שנית האישור שהזוגות מקבלים הינם עקב בעיה רפואית לשאת את ההריון ולא עושים בדיקה לאיכות העוברים שלהם. שנית נדמה לי שרצוי שתגלי קצת יותר רגישות באיך שאת מתבטאת בעניין הזה

12/11/2012 | 07:44 | מאת: אני מאוד רגישה

אם העוברים לא איכותיים ולא תקינים יש סיכוי שלא יהייה היריון בכלל !! מה שאומר שאני סתם מבזבזת את זמני על משהו שנועד לכישלון.והרי אני עם משפחה בעל וילדים .אני לתומי חשבתי שכן עושים בדיקות לעוברים . תודה על המידע. ושימי עצמך במקומי לרגע לא היית רוצה לדעת שהכל בסדר ? שיש סיכוי? בכל מקרה התיעצתי עם רופא מומחה בהפריות ונאמר לי שאני יכולה ללכת עם דוחות ה איי וי אף של העוברים שנוצרו בעבר שזה ייתן רקע כללי . תודה .

מנהלי פורום פונדקאות בישראל