אישורים לפונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

11/12/2011 | 12:19 | מאת: יוליה

שלום, אני בת 32 חד הורית ל- 2 והייתי מעוניינת להיות פונדקאית. רציתי לדעת איפה מתחילים את התהליך? איזה אישורים צריך ? וכל מידע רלוונטי תודה מראש

יוליה שלום רב, באתר האינטרנט של חיים חדשים יש מידע מפורט בדבר הקריטריונים לאישור פונדקאית. בקצרה, הקריטריונים הם: גיל המועמדת 22-38; למועמדת ילד אחד לפחות והיא לא עברה יותר מ-3 לידות; ילדיה של המועמדת נולדו במשקלים תקינים המתאימים לגיל ההריון, המועמדת לא עברה יותר מניתוח קיסרי אחד, מצבה הבריאותי של המועמדת תקין (לא סובלת מהשמנת יתר, אין התמכרויות). נשמח מאוד למסור לך מידע מפורט יותר טלפונית 09-9589568 052-8885870, תמר

יוליה שלום רב, מצ"ב קישור לכתבה שפורסמה בנושא היום באתר דוקטורס והכוללת תשובות לחלק מהשאלות שהעלית. http://www.doctors.co.il/ar/13131/פונדקאות+בארץ:+שלב+אחר+שלב בהצלחה תמר

מנהלי פורום פונדקאות בישראל