מספר שאלות

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

10/11/2012 | 13:06 | מאת: קרן

שלום, אני שוקלת להציע את עצמי כאם פונדקאית ותהיתי: 1. מה קורה אם מתרחשת הפלה טבעית או סיבוך בהריון, האם הפונדקאית מקבלת בכל זאת את הסכום שהובטח לה? 2. האם יש קשר בין הפונדקאית להורים או בינה לבין התינוק? 3. נאמר שהפונקאית מקבלת כיסוי הוצאות בתקופת ההריון, אשמח לדעת מה זה כולל. בברכה, קרן

אם חלילה מתרחשת הפלה הפונדקאית מקבלת את הסכומים שקיבלה עד אותו שלב וכן פיצויי ע"פ מה שנקבע בחוזה. לאורך ההריון יש קשר בי ההורים לפונדקאית אולם לאחר הלידה בדר"כ כל אחד הולך לדרכו ואין קשר בין הפונדקאית לתינוק. לעיתים הקשר שנוצר בין הפונדקאית להורים כ"כ טוב שמחליטים להישאר בקשר כלשהו אך זה תלוי ברצונם של ההורים.הפונדקאית מקבלת סכומי כסף שנקבעים מראש בחוזה.

מנהלי פורום פונדקאות בישראל