שאלות על ביטוח לאומי ופונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

10/11/2012 | 10:53 | מאת: שבת בבוקר

קראתי שפונדקאית זכאית למענק לידה.יש סכומים קבועים בביטוח לאומי . איך זה מחושב ? עפ מס הלידות שלי ? או של הזוג ? ואם יש לי חוב בביטוח לאומי זה יקוזז מתוכו ? ושאלה מטרידה .פונדקאית מקבלת מענק אשפוז .לא ממש מקבלת אלא שזה משולם לבית החולים עי ביטוח לאומי על הוצאות אשפוז. האם זה שיש לי חוב בביטוח לאומי יגרום לי לשלם בעצמי על ימי האשפוז שלאחר הלידה ??? רק זה חסר לי לשלם 11295 שח. תודה מראש :)

פונדקאית זכאית לדמי לידה וחופשת לידה. את שאר השאלות כדאי לך לברר מול ביטוח לאומי.

מנהלי פורום פונדקאות בישראל