שלום

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

10/11/2012 | 10:01 | מאת: אנה

מהן תופעות הלוואי הרפואיות של נטילת ההורמונים לתמיכה בהיריון אשמח לשמוע על תופעות נפוצות ונדירות? היות וזה היריון שונה מהיריון שלנו הפונדקאיות וזה יכול להלחיץ והאחריות ענקית אשמח לשמוע איך הרגעתן עצמיכן ? מותר לקחת רגיעון רסקיו וכו או שזה יפגע בסיכויי ההתעברות ? הבנתי שאפשר ללכת דרך מרכז שמתעסק בזה או ללכת באופן עצמאי עם זוג. לפני שאחליט איך ללכת על מה עליי לשים דגש כשאני פוגשת זוג ? מה חשוב שיהייה תכונות אופי בזוג הזה תודה רבה על העזרה

אתהשאלה לגבי תופעות לוואי ותופעות נדירות את צריכה להפנות לרופא. לדעתי אסור לקחת רגיעון ורסקיו ואם ההליך כ"כ מלחיץ אותך את צריכה לשקול האם זה מתאים לך בכלל. אפשר ללכת עם מרכז שמלווה אותך ומפגיש אותך עם הזוג. אם החלטת ללכת לבד באופן עצמאי כדאי שתבחני האם יש לך כימיה עם הזוג והאם נראה לך שתסתדרי איתם. בהצלחה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל