שאלות

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

10/11/2012 | 09:59 | מאת: שקוף

רציתי לדעת כמה זמן לוקח האיבחון הפסיכולוגי ותוך כמה זמן תשובה ? אחרי האיבחון שולחים את המידע הרפואי שלי והפסיכולוגי לוועדה לאישור ?. כשייש אישור תותמים על הסכם ואז מתחילים את ההחזרות בעצם ? השאלה הגדולה היא כמה זמן מהאיבחון ועד לחתימה עם הזוג אפשר להתחיל בהחזרות ? תודה לעונות

האיבחון הפסיכולוגי לפונדקאית לוקח מספר שעות ואת האיבחון מוסר הפסיכולוג לזוג ששילם עליו או למרכז שהזמין את האיבחון. לאחר מכן יש לערוך את החוזה בין הפונדקאית לזוג ולשלוח את כל החומר לועדה. זה יכול לקחת מספר חודשים מהאיבחון ועד שמתקבל האישור הסופי מהועדה וניתן להתחיל בטיפולים. שבת שלום ובהצלחה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל