שאלה

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

17/10/2012 | 14:34 | מאת: לילך

אני מעוניינת לשמש אם נושאת .איך אני יודעת שאין לזוג מחלות מין או מחלות שעלולות לסכן אותי דרך העובר <? והאם מותר לי לעיין בבדיקות שלהם להיות בטוחה שהכל תקין? תודה רבה

הפונדקאיות והזוגות חיבים להציג בפני הועדה תוצאות בדיקות רפואיות המעידות על כך שהם בריאים ולא עלולים להדביק את הצד השני במחלות. הזוג מציג את התוצאות לוועדה, והוועדה לא מאשרת הליך אם אחד הצדדים עלול להדביק את הצד השני. אני בטוחה שאם תבקשי, הזוג שלך ישמח להציג גם בפניך את תוצאות הבדיקות.

מנהלי פורום פונדקאות בישראל