אם פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

21/09/2012 | 09:55 | מאת: הודייה

שלום .יש בידי את כל הטפסים והבדיקות הדרושות רק שאלה לי: אם יש לי דופק לב קצת מהיר (אני חשה אי נוחות קצת כשבודקים אותי וכו ) אבל אקג לב נמצא תקין .. וזה כתוצאה מהאי נוחות או הלחץ .האם אעבור וועדה ? האם יאשרו?

אינני יכולה לתת תשובה בלי לראות את מלוא המסמכים הרפואיים הצלחה

22/09/2012 | 10:06 | מאת: הודייה

כתבתי לך בפורום על דופק לב מהיר 87 במצב מנוחה .התיעצתי עם קרדיולוגים ורופא המשפחה ונאמר לי שזה בגדר הנורמה ( בין 60 ל 100 פעימות ) ושאין מה לדאוג כי אני בריאה ואין בעיות בלב שאלתי האם זה בגדר הנורמה לוועדה ? או לעשות בדיקות כמו אקו לב וכו ולהוסיף לטפסים ?( שוב .. אני מרגישה שזה מהיר ורופאים טוענים שזה נורמלי ) .. מה את אומרת ? תודה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל