חיפה

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

25/02/2014 | 11:07 | מאת: פזית אוחיון

תמיד רציתי לשמש כאם פונדקאית, היום אני בת 44.5. אמא ל3, בריאה ברוך השם. תמיד חשבתי שלא צריכה להיות בעיה עם התהליך הזה כוון שהרחם שלי שהוא תקין יכול לשמש גם עבור מי שאין לה את היכולת הזו. מה גם שאם זה לא הביצית שלי והזרע של בעלי, והתהליך הוא רפואי. אני יותר מאושרת ממני להצליח בתהליך. הבעיה הגיל שלי, למרות שאני מכירה הרבה נשים שהביאו עוד ילד בגיל זה. אשמח לקבל יעוץ בנושא. תודה

פזית, ע"פ החוק בישראל אישה יכולה לשמש כפונדקאית מגיל 22 ועד 38 ולכן זה לא רלוונטי עבורך.

מנהלי פורום פונדקאות בישראל