מעונייננת להיות פונדוקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

12/09/2013 | 15:44 | מאת: אמי

בת 32. בריאה. נשואה +1. לא יהודייה.אשמח לעזור לזוג להביא ילד. [email protected]

18/09/2013 | 08:16 | מאת: הדס

קודם כל בהצלחה! עם זאת חשוב שתדעי כי לפי החוק במדינה, פונדקאית יכולה להיות רק בתנאי שהיא בת דתם של ההורים המיועדים , כלומר לצורך הדוגמא אם את נוצריה גם ההורים המיועדים צריכים להיות נוצרים , וזאת כדי למנוע בעיות מבחינת דת לילד שיוולד. כדאי שתדברי עם תמר וסיגל להלן הנייד 0544848477 (הן עזרו לי המון ) חוץ מזה תכנסי גם לאתר של הוועדה לאישור הסכמים לנשיאת עוברים" בטופס 7 יש שם פירוט של כל מה שעלייך לעשות והתנאים כדי להיות פונדקאית אני מצרפת לך קישור ישירות לטופס הזה : http://www.health.gov.il/DocLib/pon_tofes7.pdf שיהיה בהצלחה !

מנהלי פורום פונדקאות בישראל