בבקשה תעזרו לי

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

10/07/2013 | 00:28 | מאת: רוצה להיות אמאא

שלום לכולם, אני מניחה שלחק מהאנשים אני אשמע מוזרה אך אני מתחננת שתישארו עם ראש פתוח עבורי, זה המקום היחידי בו אני יכול לשפוך את רגשותי. קצת על עצמי- נשואה באושר מזה שנתיים לבעל מקסים אני בת 26 עוד מעט ואני חרדתית ברמות מאוד גבוהות. אני נוטלת ציפרקלס כדי לשוב לחיים נורמלים ותקינים וזה אכן עובד אפילו לקראת סיומו בהמלצת רופאת המשפחה שלי. דבר אחד שהכדור לא מתקן זה את המחזור שלי שנהפך ללא תקין לא סדיר והשמנה שגררה שחלות פוליציסטיות. אני מפחדת מהמילה הריון מפחדת מכל ההורמונים אני נורא חרדתית.שנתיים לא הצלחתי לטפל בפחד הזה.אני ובעלי עבדנו נורא קשה לקנות בית,יש לנו אמצעים כלכליים הנדרשים לתהליך כזה,כל הסביבה שלי כבר אמהות החברות שלי רובן אמהות ל2. אני לא רוצה לנסות ולהסתיר את זה עוד, מהיום ששמעתי על חברה שנפגעה כתוצאה מטיפולים הורמונלים אני פשוט מפחדת מזה אבל זה לא יקח לי את הרצון להיות אמא, אני עובדת עם ילדים ונמצאת רוב הזמן בסביבת ילדים ואני רוצה להפוך אותי ואת בעלי להורים,אני מפחדת שבגלל שאכנס לתהליך המפחיד הזה אסכן את עצמי עם כל ההתמודדות,אנא מכם תגידו לי שישנה אפשרות גם לי להיות אמא.תעזרו ליייי שכחתי לציין שאימי חולה במחלת לב כתוצאה מכרישיות יתר בדם ועל כן היה אסור לי לנטול גלולות,כשאחותי הייתה בהריון הוא נחשב להריון בסיכון

24/07/2013 | 01:46 | מאת: ורד

בגלל ההמתנה הרבה בארץ למציאת פונדקאית, אני במקומך הייתי מנסה בחו"ל שם ההליך יותר מהיר. אני עברתי גם חששות כמוך ובסוף עשיתי פונדקאות בחו"ל . גיאורגיה עם מנור מדיק. כדי לך לנסות זה יוכל רק לעזור

מנהלי פורום פונדקאות בישראל