שאלה

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

29/05/2013 | 06:17 | מאת: ר

שלום, אני ובעלי נשואים כבר 3.5 שנים, ללא ילדים. עברתי 6 הפלות. עברנו כמות עצומה של רופאים ואף אחד לא יודע למה זה קורה. אנחנו בקטגוריית הלא מוסברים. אני בת 31. רציתי לדעת האם אנחנו יכולים לפנות לפונדקאות מבחינה חוקית? המלצת רופא כבר יש, השאלה האם יש סיכוי לקבל אישור ואיך אנחנו מתחילים בתהליך מציאת האם הפונדקאית? כמה זמן התהליך לוקח? תודה

כמובן שאת יכולה לפנות לפונדקאות וכן אתם גם תקבלו אישור. מבחינת אורך התהליך זה תלוי בהרבה גורמים אנא צרי קשר ואתן לך את כל הפרטים להם את זקוקה. סיגל 0544848477. בהצלחה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל