זוג מחפש פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

23/01/2013 | 11:09 | מאת: שרונה

זוג מהמרכז בשנות ה-30 ללא ילדים, אחרי אובדן הריון בחודש חמישי, מחפשים פונדקאית שתעזור לנו להביא לעולם את ילדינו הראשון. יש לנו אישור מהועדה. אם את בת 22-38, ילדת ילד אחד ולא יותר מ-3 לידות, אנא צרי איתנו קשר [email protected] שרונה

27/01/2013 | 17:19 | מאת: ק

שלום רב, אני בת 25 לאחר לידה לפני שנתיים. בריאה באופן כללי אבל לא יהודיה. אשמח להשתתף איתכם בתהליך יצירת חיים. אם אני מתאימה נא ליצור איתי קשר במייל. [email protected]

29/01/2013 | 14:11 | מאת: שרונה

היי, תודה על הפנייה שלך, לצערי את לא מתאימה לנו, דת הפונדקאית ודת הזוג חייבת להיות זהה. אם את לא יהודיה הועדה לא תאשר אותך לזוג יהודים. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה. שרונה

02/08/2013 | 20:24 | מאת: קרן

בת 37 +10 חודשים,נשואה +2 בנים.הריונות תקינים וקלים. לידה ראשונה בניתוח קיסרי והשניה טבעית . רוצה להיות פונדקאית, אשמח לתגובתכם.

מנהלי פורום פונדקאות בישראל